Het bio-/streek dinerbuffet bestaat uit:

Voorgerechten (keuze uit):
• Gebakken geitenkaas met buikspek van ‘t Condé landvarken
• Op een frisse salade met cashewnoten en honing van de imker
• Carpaccio van EKO kalfsmuis met zongedroogde tomaatjes
• Crème van ansjovis en rasp van citroen, kappertjes

Hoofdgerechten (keuze uit):
• Entrecote van Vechtdalrund met aardappelmousseline
• Gebakken biologische zalm met venkel,wortel, courgette
• Varkensfilet van ‘t Condé landvarken met romige saus van grove mosterd

Nagerechten (keuze uit):
• Bavaroise van vanille met warm zomerfruit
• Chocolademousse met amarene kersen

€ 27.50 per persoon

Minimaal aantal personen is 20

De borden en het bestek worden gratis bij het buffet geleverd. Wij maken met u een afspraak over de afwas. Wilt u de vuile vaat liever niet zelf doen? Dan nemen wij de vuile borden en het vuile bestek retour voor een vaste schoonmaakvergoeding (€ 1,25 per persoon met een minimumbedrag van €17,50).

Buiten Lemelerveld worden er bezorgkosten berekend.